Posted 3 hours ago

"Depressed? Do something that makes you happy!"

edrecoveryprobs:

image

Posted 3 hours ago
Posted 3 hours ago
Posted 1 day ago

cjwho:

Kettukallio, Hirvensalmi, Finland by Playa Architects | via

The villa is the all-year-round base in Finland for a four-person family currently living abroad. The site between cliffs and a fairly steep lakeside beach was chosen during the family’s forest walks. The place overlooks a narrow strait and far out to an open expanse of the lake. In accordance with the site conditions, the building is relatively closed off towards the forest while opening up generously in the direction of the lake.

The house is split by an atrium yard and a covered terrace, on one side of which are small bedrooms and the other more generous living spaces. During the summer the floor layout allows for “complete circulation”. Instead of a separate shoreline sauna building, a sauna was built in connection with the house itself. A covered veranda for cooling off after the sauna separates the sauna from the rest of the building.

Photography: Tuomas Uusheimo

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Posted 1 day ago

robotemperor:

smell the goddamn flower you piece of shit baby chicken

(Source: iraffiruse)

Posted 1 day ago

grilledcheeseextreme:

becoming-badass:

my heart melted in two seconds

cUTENESS ERMAHGOD

(Source: rory-williams)

Posted 1 day ago

schmoyoho:

haleyscomett-art:

I FOUND IT

NO ONE BELIEVED ME WHEN I SAID I HEARD AN ICE CREAM TRUCK DROPIN BEATS DOWN THE STREET

NOW I HAVE A VID TO PROVE IT OMG I’M SO HAPPY I DIDN’T IMAGINE IT YOU GUYS HAVE NO IDEA HOW HAPPY THIS MAKES ME

THAT DROP DO

Posted 1 day ago

cjwho:

Narigua House, Mexico by David Pedroza Castañeda | via

Completed by David Pedroza Castañeda architects in 2013, the Nirigua House is a colossal residence in Mexico covering 8,000 square-feet. Built up in the mountainous woodlands, the home offers spectacular 360º views of the beautiful landscape while simultaneously respecting the existing ecosystem.

To preserve the existing greenery, a floor plan was devised with various different “zones” that group around the old cedar trees. The first zone contains the garage and storage spaces. The entrance hall, master bedroom, and staircase to the lower level are all located in the second volume, and the third features the kitchen and social area. The building material selection also help the building to blend into its surroundings, with copper and stained wood making for a rustic aesthetic.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Posted 3 days ago
Posted 3 days ago
Posted 4 days ago

(Source: k-eke)

Posted 5 days ago
Posted 1 week ago
Posted 1 week ago
Posted 1 week ago